100% Tevredenheid. Daar doet Mejale het voor. Hieronder lees je wat klanten van Mejale vinden.

Lees mee of beoordeel Mejale ook.

Wat ben ik blij dat ik bij haar ben geweest!

★★★★★
Heidi neemt uitgebreid de tijd voor je. Ze heeft verschillende blokkades geconstateerd en combineerde verschillende behandelingen om deze weg te nemen. De blokkades zijn weg en ik heb meer energie. Wat ben ik blij dat ik bij haar ben geweest!
Carlo

Heidi stelt me op mijn gemak.

★★★★★
Mejale behandelt mij tegen mijn slaapziekte genaamd KLS. Door de behandelingen van Mejale zijn mijn episodes een stuk minder, heftig en korter geworden. Heide stelt me erg op mijn gemak tijdens de behandeling en ik voel meteen verschil doordat ik meer energie heb.
Antonie

Ze is een vakvrouw met passie!

★★★★★
Heidi neemt uitgebreid de tijd voor je. Het begint bij een intake waar wordt gekeken wat de huidige stand van zaken is. Ik heb meerdere behandelingen gehad met acupunctuur en cupping. Ik ben erg tevreden over de resultaten. Heidi stelt me erg op mijn gemak. Ze is een vakvrouw met passie!
Chantal

Super tevreden

★★★★★
Heel erg tevreden over alle behandelingen die ik bij Mejale heb gehad , voelt altijd heel erg vertrouwd en voel me na de behandeling altijd een stuk beter.
Cynthia

Dankjewel

★★★★★
Lieve Heidi, Super bedankt voor je kundige begeleiding, ontspannende behandelingen & fijne persoonlijkheid. Ik kan het iedereen aanraden..
Annemiek

Toppertje!!

★★★★★
Heidi van mejale is een super vakbekwame lieve meid die haar werk heel serieus neemt en je helpt waar ze kan. Ze heeft mij heel goed geholpen staat altijd klaar voor mij. Ik ben vol lof voor mejale ga zo door kanjer!!!
Lydia De jong

Cupping

★★★☆☆
De behandeling zelf is een goede en effectieve behandeling. Voor mijn rug en onderrug is het iets wat goed helpt om het allemaal losser te krijgen. Ik heb zelf veel last van mijn nekspieren en hier kunnen geen cups op. Dan is voor mij redelijk veel verholpen maar niet alles. Eens in de tijd cupping als het erg nodig is lijkt me super maar zelf heb ik ook een masseur nodig die vaker alles los kan maken, inclusief goed mijn nek en die knopen die ik daar heel vaak in heb.
Meike Scheepers

Cupping

★★★★★
Mijn eerste ervaring met cupping was heerlijk. Heidi nam de tijd om alles duidelijk en helder aan mij uit te leggen wat ze precies ging doen. Kortom een heerlijke ontspanning van lichaam en geest. Zodra de corona achter de rug is maak ik graag weer een afspraak bij haar. Thnx !
Ruud

Fibromyalgie klachten

★★★★★
Ik kom nu een jaar naar Heidi en wat heeft ze me goed kunnen helpen met mijn klachten. Ik was in de zevende hemel toen ze mijn fibromyalgie klachten kon verminderen en dragelijker kom maken. Door omstandigheden kan ik nu niet komen en merk nu gelijk dat de klachten terug komen. In het nieuwe jaar start ik weer met accupunctuur bij Heidi. Heidi is er zorgzaam en staat altijd voor je klaar! Ik beveel iedereen Heidi aan om bij haar een behandeling te starten. Bij Heidi ben je op de juiste plaats.
Colinda

Artrose in handen

★★★★★
Ik had last van triggervingers en artrose in handen. Ik ga daarvoor naar Mejale en door accupunctuur en kruidendrup-pels heeft dit voor mij heel veel goed gedaan. Ik kan nu weer normaal functioneren Ik zou dit iedereen aanraden
Cora Mol

Super tevreden

★★★★★
Ik kom heel graag bij Heidi ze is heel erg vriendelijk en behandeld heel erg goed. Ik heb er heel veel aan.
Esther

Tinitus

★★★★★
Goede gebehandeling dik tevreden
Kees

Ervaring met Heidi

★★★★★
Heidi prikt raak! Mijn ervaring met Heidi is zeer positief. Iedere keer weer analyseert en diagnosticeert ze professioneel je gesteldheid en stelt daarop een uitgekiend en prikkelend ‘prikpad’ op. Maatwerk en kundigheid alom met blijvende zeer positieve effecten. Een aanrader!
Walter Sweep

Top

★★★★★
Heidi neemt uitgebreid de tijd voor je en zoekt alles voor je uit. Ze helpt je gewoon top!
Corlinda Kad

Super

★★★★★
Super goed geholpen, was er in het begin wel wat sceptisch over. Maar was verbaast hoe goed ik geholpen was met de acupunctuur behandelingen.
Joeye

Behandeling

★★★★★
Geweldige behandeling gehad voor mijn rug en schouder na een paar dagen van de pijn af Heidi neemt de tijd voor je en heeft goeie adviezen topvrouw
Dien

Accupunctuur voor psoriasis

★★★★★
Meerdere behandelingen accupunctuur gehad en binnen 6 weken is mijn psoriasis voelbaar verminderd. Niet wordt er alleen naar het probleemgebied gekeken maar naar het gehele lichaam. Echt een aanrader!
Jolanda Kiters

Top behandeling!

★★★★★
Waar ik eerder wat sceptisch was over cupping, bleek dit fantastisch resultaat te geven. Dankjewel Heidi!
Marty Konings

Cupping

★★★★★
Cupping laten doen super geholpen en me klachten goed verlicht
Bo Lokers

Cupping

★★★★★
Cupping laten doen super geholpen en me klachten goed verlicht
Bo Lokers

Vakvrouw

★★★★★
Wat een geweldige vakvrouw. Je wordt warm en hartelijk ontvangen. Ze neemt alle tijd om naar je problemen/klachten te luisteren. Vervolgens voelt ze heel goed aan welke richting ze met je op moet gaan. Je word gelijk op je gemak gesteld. Ik heb zowel acupunctuur en cupping ondergaan. Beide een bijzondere ervaring. Beide behandelingen hebben een goede werking en eindresultaat. Daarnaast ook nog kruiden voor thuisgebruik om de behandeling en het effect te ondersteunen! Kortom, top! Heel blij en dankbaar Mejale!
Chantal Van de Ven

Mvr

★★★★★
Het was erg fijn e zonder pijn. I’m had erg veel last van schouders. Na het behandeling. Had ik weer eindelijk beetje rust
Julia

Balans

★★★★☆
In balans en in goede handen onder professionele begeleiding van Heidi een positieve ervaring mogen opdoen met acupunctuur!
René

Mejale

★★★★★
Heel blij met de cupping en accupunctuur die Heidi bij me verricht. Helpt heel verlichtend voor de klachten.
Sabine van de Corput

Pijnverlichting

★★★★★
Als je alles al geprobeerd hebt en niks helpt echt tegen de klachten en je komt dan bij Heidi en je voelt dat ze begaan is met je en doet er alles aan je zo goed mogelijk te helpen en je merkt direct dat het helpt dan gaat er een wereld voor je open waar van je dacht dat die er niet was. Heidi laat je die wereld zien en ervaren op een lieve vertrouwde en vooral deskundige manier! Dank je wel♥️
Madelon