Voeding

“Het keteltje moet warm blijven”.

Voeding

Volgens de Oosterse geneeskunde is het belangrijk om drie keer per dag een warme maaltijd te eten. “Het keteltje moet warm blijven” wordt er ook wel gezegd. Heidi heeft zelf ook dit voedingspatroon. Hoe jij dit ook kunt doen leer je bij Heidi zodat je dit op je eigen levensstijl kunt toepassen.

Voeding Chinherbs Mejale

Voeding

Chinherbs

Om optimaal met Chinherbs te kunnen werken, is een driejarige opleiding nodig. Chinherbs is namelijk een erkende vorm van kruidengeneeskunde. Heidi werkt vooral met de Westerse kruiden omdat dit in ons leefgebied het meest voorkomt. De kruiden worden voor jou op maat samengesteld en worden via de natuurapotheek aan huis geleverd.  

Aanvulling op behandeling

Met Chinherbs heeft Heidi een mooie aanvulling op haar bestaande behandelingen; acupunctuur en cupping. Met het gebruik van deze Westerse kruiden ná de behandeling, werkt de acupunctuur en cupping veel langer door in het lichaam en dit versterkt het resultaat. Door Chinherbs te gebruiken stopt het niet bij de behandeling bij Heidi. Je neemt de behandeling mee naar huis.

cupping bosschenhoofd

Is Chinherbs voor iedereen?

Bij de uitgebreide intake wordt er al gekeken naar welke behandelingen het beste bij je passen. Per persoon is het dus afhankelijk of Chinherbs een positief effect kunnen hebben. Het is zonder intake niet te zeggen of dit een goede behandeling voor je is.

Afspraak maken

Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden